baralisen

En smyg-shopoholics bekännelse

Åkte in med bror min och hans vän till Maxi stället för återlämnande av min röda bh som inskaffades för ett par dagar sen. Nu när den väl var provad visade det sig att den var mer snygg än bekväm. Så den fick åka tillbaka. Väl där stående i affären med pengar i handen blev en jordgubbs läppcyl väldigt lockande. Och två små nässdukspaket, bara för att de hade en fjollig rosa framsida. Och sen lite andra små saker. Igen. Hum. Bra att ha?

Inser nu i alla fall att mina julklapps pengar är borta. Får nog försöka hålla mig borta från stan så mina sparade inte försvinner dem med.

I övrigt så tror jag att jag är rätt kass som tjej. Igår fick jag lära mig vad stay-ups är, och hur man använder strumpbandshållare. Samt att det är någon skillnad på kajal och eyeliner. Tror kajal var mjukare variant? Eller något liknande.
Sen, pinsamt nog, hittade J min festsminkning på internet som jag galet sökt efter i alla mina tjejtidningar efter. Så i morgon ska jag försöka få till en sotad ögonmake utan att jag ser ut som en förrymd tvättbjörn. Förstår inte hur folk orkar eller hinner sminka sig varje dag. Först och främst för att det tar en evighet att få på allt, sen för att försöka få det snyggt och sist för att man måste få av sig det.

men men. Bara nyår en gång om året. Så då tar vi fram min stora sminklåda för lite festligheter. Undra om det kan vara mitt nyårslöfte? Använd mer smink

/ baralisen