baralisen

Vart tog min vecka vägen?

Det är fredag. Igen. Visst, underbar, kärlek på fredagar. Men va fan... När hände det här? Har jag missat något? Jag menar. Det var ju nyss söndag. Och sen måndag, med en hel vecka framför mig. Hur... när... vem fan snodde min vecka?
Visst, varit medveten om att jag har haft lite blackouts då och då, men en hel vecka. Tjena. Tur att jag tar vara på mitt liv

Men iaf, stan idag med Emelie. Hade mina 10 cm klackar, så var nog inte kortare än henne idag. Kändes konstigt. Vi var inte på shopping-humör (vet, sjuk grej. Men så var det), men tittade runt, mobbade folk och kläder och letade skor. Hon människan i Kicks affären som inte har fixat ny frilla sen 60-talet med "hej-jag-har-rökt-sen-födseln"-rösten påmminer starkt om slemklumpen i Monsters Ink kom vi på. Samma sak gäller för hennes tvilling. Creapy
men me likes Emelie, för vi tkr om glass från McDo.



btw, har ni funderat över att ingenting verkar gå som man vill? Även om man inte vet vad man vill, se vet man ju iprincip vad man iaf inte vill. Surt att man inte får några tecken liksom. Vad man ska göra. Vart man ska ta vägen. Eller något.
Inte alls att man liksom får hjälp på traven med lite märken, förfrågningar eller påpekanden. Inget alls. Helt dött.
Vad fan ska jag göra med mitt liv?
Om jag inte kommer på något, måste jag isf bli jäkligt skillad på något. Och leva på det. Men det enda jag är jäkligt skillad på är... ehm... ja. Köpa mkt skor.
Fasiken

meninen mammsen och pappsen ringde nyss. De kanske har hittat en balklänning till mig, woho antar jag. Då måste jag på balen.
Vet ni vad jag kom på ang balen? Man måste dansa. F att jag vill dansa. Jag kan inte dansa. Och, jag kmr i penis-höjd på folk. Inte så smickrande på en bal kanske. Och bal. Va fan, hur jobbigt är de itne att gå omkring överklädd en hel dag och sen aldrig mer använda kläderna igen? Fattar inte riktigt grejen.

majs oxå. Jag som skulle börja skriva korta bloggs
Suckers!
klockan är snart åtta. Jag har ätit pizza. Känner mig lite smygfet. Och kanske rastlös. Eller så fryser jag bara. Rätt kallt. Vet någon vart man köper snygga stuprör jeans för liten summa om liten storlek? Alltså, minimal storlek. Inte för att jag är spinkis, utan helt enkelt under medel.

/ baralisen