baralisen

"Kommande filmer"
Igår blev det kvälls mys och prat med Amanda. Och en hel del chipsätande. Innan däckande för sömn.
Idag for Mörc, jag och Jossan till Modehuset för lite julshopping. Blev dock mest julklappar till oss själva. I Jossans och mitt fall i alla fall. Mörc var duktig nog att få ihop presenter, till folk utom hon själv. Hon var lite mer fokuserad, så att säga. Jag provade barnhattar och spiderman slips, och Jossan pälsjacka och mössa á la isbjörnmode. Snyggt? Oh ja.
Själv så sa jag ju snälla, och tadaha! Mina små kärlekar har hittat tillbaka i ett par 36:or som asholsen sa var slut. In my ass på det men lycka till mig!

Men vid 12 tiden skulle Mörc hemmåt, så dimpade av Jossan och mig i staden. Där fortsatte vi vår vandring efter julen. Rätt snabbt blev Jossan färdig med 3 julklappar. Själv hittade jag en klänning på bikbok för att matcha mina nya skor. Tadaha! På det med. Och faktiskt en julklapp till min farmor.

Men efter drygt 3 h till shoppingförsökande och lite besök från V-man och på McDo blev det glögg och peppisar hos Josan. Allt för den lyckade julklappshandeln, höhö. Och bara så ni vet, kan vi terra Jossan varje helg. Då hon ska va zu Kalmar under helgerna en tid framöver! Woho!

Ikväll har jag degat med de två jag tkr om och sett mr Brean och Harry Potter. Då de "kommande filmer" inte hade kommit. Tjockade oss på ännu mer chips och choklad. Blev även suprise suprise. Humhum.

Nu har ni blivit uppdaterade på min gymt spännande dag. Yeahy! Kan jag tänkta mig ni tänker. Okej, jag är lite trött.

   
/ baralisen