baralisen

Sovmorgon till 07.10
Tji fick jag! För 3 gånger under natten tyckte Bill att han fick för lite uppmärksamhet/hörde/såg/inbillade sig något och satte igång sitt gälla skällande. Det sista varade i en halvtimme. Så här trodde jag att jag skulle få sova ända till 7, men icke. I för sig gick jag inte upp förrän 7 efter starka försök efter en utskällning till hunden, att försöka somna om lite igen. Efter att ha släppt ut huset hundar märker jag en överraskning.
En pöl och en hög.
Lovely.
Förmodligen den lilla gravida tjockisen som inte kunnat hålla sig inatt. Kanske det Billen ville meddela mig mitt i natten, shit allert!
min förredetta sovkamrat som nu är vilande efter operation

Efter det kom den andra överraskningen när jag gick ner till trimmet. För där inne sitter Meghan utan tratten, som ligger en halvmeter framför henne istället. Såret ser dock fint ut, tack och lov, så inget gnagande verkar ha gjorts inatt.
Hur som helst har jag precis ätit lite frukost själv nu efter utfodring av alla andra. Ska strax ut igen för att byta hundar och ett x-antal promenader. Vill bara påpeka att proviva och riskrips faktiskt funkar ihop, i brist på mjölk.
/ baralisen