baralisen

Resumé
Kortfattade drag, då jag mår illa och är trött.

Fredags- MVG i filosofi, grattis till mig och skolk från Naturkunskap. Stan med the Blonds, hemmåt och fix. Sen in till Carro för grattning (fotnot: Grattis Jelina o Carro i efterskott, igen!) med mumms tårta och vidare in till halvdött KM. Härlig slapp kväll faktiskt. Små kul biltaxi incidens när en snubbe hoppar in i Moas bil och vägrar går ut. "Vadå, är det här ett skämt eller?!" Nej, du är ett skämt.

Lördag- Blä humör idag igen, om jag glömde nämna var det lite blä humör igår med. Mammsen hemma så ingen stund för vila. Lite små bråk har även detta lett till. Irritation. Läst, bakat och fixat mat. Sen snabbduch och kläder på innan man sprang till bussen för att möta Gurrich, Elin och snygg Lollo. Därefter blev det uppmötning av Gurra kompisar och Emelie med co. Härlig najs kväll, med mys i Elins gos tröja som jag nu är kär i. En massa ätande av vindruvor, chips och allas älskade kladdkaka! Blev även endel kiss i skogen, fobi för sniglar och träff av en superb snygg Ullis. We likes!

På väg till bussen träffade jag även den alltid lika snälla Hanna med pojkvän. Härligt det, så slapp jag gå ensam. Sen vid busshållplatsen mötte jag upp Robin, åkte kompisbiljett och tog sällskap hem.
Nu får ni utsäkta om jag glömt ngn eller ngt. Men är lite trött på huvudet. Lite orolig för Lollos kissemiss som inte dykt upp på hela dagen heller, och den andra sötnosen som ser självplågad ut med tratt.
och just det ja. Grejen med att jag mår illa. Att tre tjejer iprincip äter upp en kladdkaka för sig själva, plus allt annat gottigottgott, ger sitt resultat.

Kärlek till folket!
så att säga
men annars
Blä på det

/ baralisen