baralisen

Kurriburri burr
Igår kände jag mig duktig. Efter jobbet träffade jag Hanna och Ida en snabbis för snabbfika och lite catching up, fick även en julklapp färdig innan nästa jobb började.
Och angående jobb, så var vi ju hemma och städade hemma hos en... kvinna, under dagen. Som var hemma med "hängigt" barn. Som hade en hink framför sig. Men såklart inte var något att oroa sig för, den stod ju bara där för hon var bara hängig. Till.... PJUK!

Jaha
ja
Men inget att oroa sig för fick vi höra, tills städningen var över. Då hon försa sig om sin oro att släktingar kanske inte ville komma om de fick reda på att dottern var sjuk... Bäst att hålla tyst om det. Ja, låter smartast, att dra in städfolk bara för att få städat och inte nämna ngt till släkten om maginfluensan/kräksjukan.

Och vad vaknar inte jag med i morse. Magsmärtor och ihållande illamående som bara blir värre och värre under dagen. Skakningar, yrsel, illamående, magsmärta och huvudvärk dyker upp och jag förbannar mamman och hennes spyende unge.

Till slut mådde jag så dåligt att andra jobbet fick sägas upp och Fine köra mig hem. Dock inget pjukande. Bara crap. Och så kommer fader och mor hem med påpekandet att det kan vara magkatarr. What the hell hur och varför har jag fått det?

Jaha. Förmodligen för att jag har jobbat en del. Så min kropp har bestämt sig för att jag är stressad och strejkar. Fecking underbart.

En slutsats att mina muffvänner har fel och arbetslinjen inte alls är min grej? Mohaha!

/ baralisen