baralisen

Oh Magaluf, nanana... nånting Magaluf!
Har inte så stor motivation att skriva direkt. Mest för att jag inte har något intressant att skriva om. Vilket i sig inte har hindrat mig förut... Men ja. Såg att Fine och Mosen uppdaterat sina, så kände väl att jag inte ska vara sämre där heller.
Vi har visserligen internet hemma nu, så kan inte skylla på det med bristen på inlägg. Dock att den bärbara har lagt ner totalt. Ungefär som KA. Den ville inte vara med längre. Så får samsas med pappa om hans vanliga stationära då jag inte klara av hans lilla 10", för LITEN för att kallas dator.

Men i alla fall, hade min sista sommarjobbsdag den 28. Därefter blev det lite Posten timmar, hundar, jobbsökande på Hansa (utan resultat), flertals ommöbleringar i rummet, träffat Anna, kräfskiva, fika på stan, biobesök, dop, kalas, bokning av resa, fixa pass, magsjuk, och andra små grejer som tar upp dagarna. Nu dock, back to arbetslös. Jippie.

Men för att inte tänka på min bristande inkomst av pengar, kan vi nämna mina ökade utgifter! För om nästan exakt en vecka, drar jag mig till varmare breddgrader! Kind of the best, Fucko and I ska till Magaluf och leva loppan en vecka. Jag ska mest steka. Ska bli så nice! Bör nog träffas snart och prata ihop oss dock... Mos, behöver hjälp med packningslista! Allways Mosen som hjälper mig med packningen. Fortfarande kvar listan från Thailand, som jag fortfarande går efter. Prima!

Därefter blir det en helg i Sthlm, veckan efter, med han den där. Oh, vad det ska shoppas! Ser fram emot snuskigt mycket shopping, mysiga fik i höstkylan och promenader i mina framtida snygga kilklackshöstskor jag kommer hitta i Sthlm och bara vara snygg i. Of c.
Efter det är planerna noll. Fyller 20 snart. Kanske blir rik? Vem vet?

Imorgon blir det att träffa Mormor och höstmarknad med Hanna och Ida. Lördagen blir all out för M-ås marknad och släkt. Söndag bör jag träffa Amanda, Lollo, Dodde, Jonthe och Carro, som jag inte lyckats träffa när jag vill. För söndag kanske är en superlång dag, eller?

Och här har ni ett inlägg. Enjoy


We are goin to magaluf, baby!

/ baralisen