baralisen

Im not dead...
Im just not here.

En kort reumé (mest för mig själv för att jag vill ha koll på läget vad jag gör egentligen) från den senaste veckan då jag är kass på uppdateringar i detta ÄNTLIGEN fina sommarväder och nyjobbsvardag:

Tisdag 22/6
Blev det som sagt att träffa Mörc, gjorde av med lite pengar, behövde inte cykla utan skulle få skjuts hem. Märkte vid busshållplatsen att busstiderna ändrats, från 44 till 50. Fast den lyckades vara över 10 min sen iaf. Ja, KLT lyckas alltid... Sen hämta bror min mig från städet och på kvällen sov J här om jag minns rätt.

Onsdag 23/6
Var min första riktiga jobbdag på sommarjobbet, där jag fick vara SJÄLV på kvällen. Men funkade ju rät bra, trots allt. Åkte hem till mormor och sov där.

Torsdag 24/6
Andra dagen på jobbet, fick ha sällskap hela dagen vilket jag trivs bättre med. Därefter med en gång hem för att städa vanligt städ-jobb. J kom sen sent på kvällen/natten för att sova.

Fredag 25/6
J hem vid 10 tiden för skjuts upp till B-krok. Själv blev det fixande och trixande inför midsommarfirande här hemma med the Blonds. Mycket trevligt blev det! Och massa mumms mat när grillen väl ville sättas igång... Konstigt att vodka inte funkade som brännvätska...

Lördag 26/6
Jelina åkte hem tidigt tidigt, medan Mos och jag låg kvar ett tag till. Sedan blev det lite plock och städ från gårdagen innan vi åkte och handlade till min mormor, lämnade av mosen, lämnade maten och sedan åkte jag och jobbade.

Söndag 27/6
Sov över hos mormor, bror var där också. Blev jobb, var mycket så jobbade över 1,5 h. Kom hem i tro att jag var jätte sen med att skjutsa Simonen, men mor o far var på besök hos mormor med. Så blev värma mat för mig och därefter fika med kladdkaka och jordgubbar. Sedan hemmåt, träffa J en stund och sen hem för sömn.

Måndag 28/6
Santos kom vid halv 10 tiden. Så blev lite gos och promenad med honom tills Micke kom hem, då kom en uttråkad Dodds och hämtade upp mig. In till stan för att lämna tillbaka diadem jag inpulsköpt och egentligen inte ville ha och hämta upp Fucko och flickvän. Så blev årets första dopp på Möllstorp med kind of the best Dodde, det där Fuckot och hans bättre hälft Emelie helt enkelt. Niceness!
Tvingade även ut en trött J på kvällspromenad med hunden. Tur att han tkr om mig.

Tisdag (idag) 29/6
Väckte en liten plutt som låg i min säng mig alldeles för tidigt (närmare bestämt kl 06.17). Då Micke och pappsen börjar tidigt trodde väl han att det var dags att gå upp. I ett misslyckat försök att få honom att gå upp själv och gnälla på de som redan var vakna, gick jag och la mig igen med min kompis. Strax efter 8 vaknade han igen och tyckte det var dags att gå upp, på riktigt. Så blev att maka sig upp, ta på sig kläder och ut en längre runda när det inte hunnit bli så varmt än.
Därefter hängde jag ut en jäklans massa kläder på vädring, påbörjade detta inlägg, gick ut med Santos igen och sedan åkte mor min och jag till Värsnäs en stund för gassning. Så nu är jag både på-riktigt-brun och fejk. Härligt. Micke var hemma med vovven, vi handlade och sen en liten promenad igen. Därefter blev det mat, försök att skriva färdigt detta inlägg utan resultat och CYKLA till städet.

Oh ja. För jag cylade både fram och tillbaka idag hörrni. Då min kost kanske inte är den bästa (dock precis tryckt i mig 4 rostade mackor) är det väl bäst jag rör på mig lite. Ibland. Blev en långpromenad med vovvsen igen när jag kom hem då temperaturen svalnat. Nu ska jag ta en lång dusch och sen däcka i sängen innan det blir morgon alldeles för tidigt igen och lång dags jobb.

Vi hörs ju kanske, någon annan dag. Helt enkelt. Take care i sommarvädret!

/ baralisen