baralisen

jag kanske blir bättre, vem vet?

och denna bjuder jag på i min bildbristande blogg. Tagen vid kussen Björns examen

Mitt rum är kaos. Eller nej. Det var milt sagt. KABOOOM! Snarare. Inte städat på drygt 3 månader. Och det syns, så att säga. Men ärligt, när mina två små jobb i sommar har bestått av städjobb, så hur kul är det att komma hem de få dagarna man varit hemma och städa sitt egna rum då?
Så ja, nu den kommande veckan bör jag väl göra något åt det. Då det nätt och jämt går att komma fram till sängen, men inte riktigt sova i den om man inte lägger ner sakerna på den nätt och jämt lediga platsen.

Men tanken på att ordna upp alla fem miljarder sakr som legat på mitt golv i 3 månader, städa skrivbordet, ordna tvätten, dammsuga hela rummet, damma, tvätta golvet.... Ja, den är inte lockande. Någonstans.

Mina to-dos för imorgon är tänkt följande:
* Laga mina skor som blev tvättade, där alla inte höll. Lite klister och det blir prima. Kanske?
* Spa för mina stackars fötter och händer. En sommar med kassa skor har gett extra hälar och x-antal veckors gammalt nagelack sitter fortfarande nästintil kvar på naglarna.
* Söka jobb. Lycka till med det, bara jag slipper kassa AF så är jag glad för allt.
* Rensa ur skrot-KAn
* Komma ihåg och lägga över CV på andra datorn då den här är kass och vägrar öppna några filer, alls. Tror en del måste redigeras där, står det att jag har körkort...?
* Städa f-ing rummet då.
* Vanliga städningen på kvällen, möjligtvis eller på tis.
* Boka flyg om Sthlm resan någon gång vill infinna sig. Sista dagen... Så får se.

Nu kommer jag förmodligen hinna med max 2 punkter. För att jag är tidsoptimist och rätt lat. Eller mer seg på det jag gör. Alla äter väl frukost i 30-40 minuter?

/ baralisen