baralisen

At the moment

är jag en liten sucker för plugget. Går inget bra alls. Ingen självdiciplin för att göra mina uppgifter eller läsa igenom mina häften. Men den kanske infinner sig, snarast helst.
Och andra saker jag oroar mig över är när jag ska få min kurslitteratur (då jag behöver läsa färdigt en bok jag inte fått den här veckan!), att jag tydligen behöver en nattskena för 3500kr då mitt bett ändrat sig för jag gnisslar tänder under natten (oh why?!), fortfarande smått ont då o då i vänstra äggstocken (som jag haft sen jag gick i 7an eller något sådant), som börjar bli värre och måste röntgas för att se vad som står på, plus kolla upp mitt vänstra öga som hela tiden blir blodsprängt och bränns sen jag fick hjärnskakningen i somras.
Åh, lovely

Så blir nog inte så mycket för att tatuera mig, eller göra något annat i huvudtaget at the moment, då jag är arbetslös... i morgon. Då det är min sista dag på Posten.

Well well. Får ta en vecka i taget, eller dag i taget. Ska börja med att försöka ta mig igenom mina engelska texter om plugget. Och börja på uppgiften. Sen ringa AF om ersättning och tandläkarn om tandvårdsbidrags grejset. Så kanske saker o ting ordnar sig till ordo ab chao. Eller liknande.


/ baralisen