baralisen

ännu mer utan bilder (fasen att jag aldrig tar med mig min käkar-upp-batterier-kameran)
Tisdag 20/7
Blev ridning igen, med en massa travande! Var där redan innan 9. Jäkla flugfän tuggade sönder min häst, så stackarn började blöda! Inte okej. Red lite vilse. Har ju alltid hört att hästar alltid hittar hem, så släppte tyglarna och lät hon gå själv. Vi kom på en stig. Mot en hus. Och en stor sandhög... Hum, här har vi inte varit innan? Tror min häst hade fått solsting eller bara ville komma undan insekterna, för rätt väg var det inte.
Därefter blev det lite städning i stallet, smörjning av träns innan Fine and I åkte hemåt.

Duscha, slänga i tvätt, äta och vattna hälften av blommorna.

Sen buss in till stan runt 1-2 tiden tror jag. Träffade upp Finet, provade skor. Blev kär. Har kort! Fast på mobilen, som jag kanske kan lägga upp ngn annan dag... Så fina! Men sån dubbelmoral. Jag som STARKT ogillat peep-toe, då jag tycker det ser ut som tårna mosas ihop på väldigt litet utrymme, samt blir jäkligt skitiga av friheten. Men nu. Replay. Stilettklackar. Så jäkla fina. Halva priset. Storlek 35. Som gjorda för mig. Jag köpte inte. ÅNGEST.
Men lite lovat mig själv att jag inte fär köpte fler par dyra (för o ja, även på rea låg de runt 500 lappen...) skor jag inte kan gå i bara för att titta på dem... Fasiken.
Men men, blev jordgubbar på stan som plåster på såret innan jag var tvungen att åka hem igen. Hemma några minuter innan 4, 16.10 skjutsade jag bror min till M-ås.

Där blev det som vanligt, fika, lite prat innan jag var tvungen att åka hem igen. Hemma strax efter sex halv sju, vattna resten av blommorna, sätta på disken, lite smink och sen iväg för att hämta upp J, Fucko och Emelie för vidare in mot stan.
Krusenstiernska!
Förvirrande och irriterande rutation i gamla stan innan vi gjorde en olaglig parkering på gräset.
Det klockrenaste jag sett, så jäkla bra teater! All hyllning till den! Emelie och jag har suttit under hela föreställningen och funderat varför vi känner igen den unga tjejen... Diskuterar lite under pausen, måste vara någon typisk svensk film. Och mitt under föreställningen gör hon en min... PLING! Poletten slår ner! JAg sitter framåtlutad i min AHA-upplevelse och ska vända mig mot Emelie för att säga till henne. Då jag ser att hon sitter likadant som mig, vänd mot mig. Smarta som vi är, ramlade poletten ner samtidigt för oss båda med Bombay dreams skådisen! Fasen vad vi är skillade!
Måste bara säga, bara för att. I slutet vi klappen fick jag ögonkontakt med... Fasen. Vad heter hon? SvenssonSvensson skådisen (jaja, lät inte lika imponerande nu när jag inte kommer ihåg hennes namn. Någon efternamn på R...?) och så vinkar hon till mig! Maha, den ni!

Onsdag 21/7
Sov hos J. Vaknade sent. Halvdeg. Varmt. Solade i skuggan i risk för för mycket svettningar. Hem, och jobb. Ölandet.

Torsdag 22/7
Jobb x2, så jäkla kvavt och segt. Svett, oh ja. Impulsdegade med J sensent på kvällen då båda var tröttrastlösa och bara skulle sova. So much for that day

Fredag 23/7

Inte koll på att det var fredag. Eller den 23, förrän efter 5 idag. Sovmorron, hundarna vid 11.30. Små valpar fortf i den söta åldern. Lite promenader, regn, städning och fix. Den oranga perserkatten utan haka kom tillbaka, kelgris! Var hemma runt 19 efter ett misslyckat försök att tanka då fästet för lockat nästan låssnat helt. Så mor min fick följa med. Tankade fullt, blev fel och förlorade lite pengar, då den förmodligen inte kommer klara av en till tankning. Hoppas nu det ska räcka till mitten av aug... Får väl köra lite mindre.
Nu är jag groteskt trött. Ska sova. Tänkte stan lite imon, rea! Sen lite workwork för att bättra på dåligt samvete efter shopping. Awesome!

Och ni, söndag ska jag ÄNTLIGEN träffa Carro! Längtar!

/ baralisen