baralisen

Halloween!
Igår gick jag och la mig tidigt tidigt för en tidig tidig morgon. Så redan strax efter tio låg jag i sängen. Och kunde inte sova. Alls. Haft en massa sjuka drömmar och tunn sömn hela natten, vaknat för minsta lilla och tittat på klockan 200 gånger. Så vid 06.07 vaknade jag ännu en gång för tidigt innan alarmet men försökte envist somna om till 24 över.
Så där står jag halvt nersövd i köket och försöker få upp det jäkla te paketet, när pappa helt plötsligt dyker upp i dörröppningen och skrämmer livet ur mig.

- Du vet att det är vintertid nu va?
- Ehm... jaha?
- Vi vrider tillbaka klockan en timme idag.
Jag står fortfarande med te paketet och kopplar inte alls vad det har med något att göra.
- Jaha... (börja koppla lite...) Hur mycket är klockan då?
- Halv 6. Så du vet.

Så jaha. Vet att J påpekade att det skulle bli vintertid på söndag, men inte fattade jag att det var söndag idag riktigt. Men var en behövlig timmes extra sömn i alla fall innan hundarna. Då min kropp envisats med att sova dåligt på den sista tiden^^ Lovely.


Kanske inte super duper bilder, men här är pumporna som jag fick han den där att ta kort på! Js är den som ser så förskräckt ut av att min är lite småförälskad i honom. Gissar jag på i alla fall. Min fick även mitt namn inristat där bak, awesome!
Blev dock mindre glad när J berättade att det krypit en en stor brun snigel i min, och INTE tagit bort den. Usch, är ett milt ord man kan säga om det. Kill it, är ett annat.

/ baralisen

ps: Halloween idag! Super pepp ända sen början av okt på Halloween fest, ingen som har något att erbjuda lite i efterhand?